دانلود فراگیر قرآن و حدیث

فراگیر الهیات قران و حدیث

 

توضیحات

دانلود فراگیر قرآن و حدیث کارشناسی ارشد منبع مناسبی جهت مطالعه دانشجویان و فارغ التحصیلان  متقاضی ورود به مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور از طریق آزمون فراگیر هست .
آزمون فراگیر در اصل ترم یک رشته تحصیلی ارائه می شود که بنا بر شرایط مندرج در دفترچه راهنمای فراگیر پس از گذراندن این چند واحد درسی می تواند به عنوان دانشجو در دانشگاه پیام نور ادامه تحصیل دهند .

دانلود فراگیر قرآن و حدیث سوالات پیام نور این رشته از سال 85 تاکنون مرجع مناسبی جهت آشنایی با سوالات این رشته و همچنین آمادگی بهتر برای خواندن نکات مهم دروس می باشد

اگر سالی موجود نبود در بخش نظرات یا تماس اطلاع دهید تا اضافه کنیم

معرفی رشته :

الهیات قرآن و حدیث

دانشجویان در رشته کارشناسی ارشد  الهیات و معارف اسلامی – علوم قرآن و حدیث با زبان و ادبيات عربى آشنا مي شوند و اطلاعات جامعى در زمينه تفسير، علوم قرآنى و حديث و كليد فهم هريك به دست می آورند. در بخش تفسیر قرآن کریم با شان نزول، مفهوم آیات و تفسیرهای مهم قرآن کریم و در بخش علوم قرآنی با علوم خاصی که هر پژوهشگر قرآن باید با آنها آشنا باشد مثل مبحث مجمل و مبین، منطق و مفهوم ، عام و خاص، محکمات و متشابهات آشنا می‌شوند و در بخش حدیث، با علم الحدیث، درایه  الحدیث، فقه  الحدیث، مجامع  حدیثی شیعه و اهل تسنن و اصطلاحات حدیث آشنا می شوند.

در ادامه برای آشنایی بیشتر متقاضیان انتخاب رشته کنکور و نیز افرادی که در بازار کار و کاریابی به دنبال آینده شغلی بهتری هستند، اطلاعات بیشتری شامل:  برنامه درسی (سرفصل) کارشناسی ارشد  الهیات و معارف اسلامی – علوم قرآن و حدیث  و تعداد واحدها، دانشگاه های دارای رشته کارشناسی ارشد الهیات و معارف اسلامی – علوم قرآن و حدیث، معرفی سایر رشته های ارشد و دکتری الهیات (به منظور ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر آموزش عالی) و معرفی فرصت شغلی و بازارکار رشته کارشناسی ارشد  الهیات و معارف اسلامی – علوم قرآن و حدیث  ارایه می شود.

ترم تحصیلی و واحد

تعداد کل واحدها : 32 واحد
دروس تخصصی : 28 واحد
پایان نامه : 4 واحد

فرصت‌های شغلی

از جمله فعالیت‌های علمی امکان‌پذیر توسط دانش‌آموختگان این رشته می‌توان به تدریس در دانشگاه‌ها، ورود به عرصه‌های فرهنگی و فعالیت‌های پژوهشی در مؤسسات مربوطه اشاره کرد. بخشی از دانش‌آموختگان این رشته نیز جذب فعالیت‌های اجرایی و فرهنگی نظیر مدریت قرآنی و دینی نیز می‌شوند.
دانش‌آموختگان رشته علوم قرآن و حدیث می‌توانند فعالیت خود را در بخش‌های آموزش، پژوهش و تبلیغ و ترویج پیگیری کنند.
تدریس، دبیری، امکان اخذ مجوز مراکز آموزشی مانند مدرسه، مهد، پیش‌دبستانی و مؤسسات فرهنگی و دینی و …، استخدام در مراکز پژوهشی، استخدام در مراکز غیر پژوهشی با عنوان پژوهشگر، فعالیت به‌عنوان مؤلف و پژوهشگر، استخدام در مراکز دولتی، فرهنگی و دینی، فعالیت در زمینه سخنرانی، تبلیغ و … را می‌توان از فرصت‌های شغلی نام برد که دانش‌آموختگان این رشته امکان فعالیت‌ در آن‌ها را دارند.

توصیه به علاقه‌مندان

منبع اصلی رشته علوم قرآن و حدیث، «قرآن» و «احادیث» هستند که البته به زبان عربی هستند؛ بنا بر این دانشجویان باید در تقویت زبان عربی خود کوشا باشند و بتوانند متن‌های عربی را به راحتی مطالعه کنند. علاقه به تحقیق و مطالعه مستمر پیرامون مسائل اسلامی و قرآنی و همچنین داشتن قدرت بیان و حافظه خوب از عوامل موفقیت در این رشته است.
لینک های مفید

سایت سازمان سنجش آموزش کشور

سایت پیام نور

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ورود کد امنیتی *از محدودیت زمانی فراتر رفت. لطفا یک بار دیگر کپچا را تکمیل کنید.