فراگیر مدیریت فن آوری اطلاعات
آزمون فراگیر در اصل ترم یک رشته تحصیلی ارائه می شود که بنا بر شرایط مندرج در دفترچه راهنمای فراگیر پس از گذراندن این چند واحد درسی می تواند به عنوان دانشجو در دانشگاه پیام نور ادامه تحصیل دهند .
دانلود سوالات فراگیر حقوق جزا و جرم شناسی دانشگاه پیام نور از سال 85 تاکنون مرجع مناسبی جهت آشنایی با سوالات این رشته و همچنین آمادگی بهتر برای خواندن نکات مهم دروس می باشد
اگر سالی موجود نبود در بخش نظرات یا تماس اطلاع دهید تا اضافه کنیم
[/su_tab] [su_tab title=”معرفی کارشناسی ارشد مدیریت فن آوری اطلاعات:” disabled=”no” anchor=”” url=”” target=”blank” class=””]
هدف تربیت نیروی انسانی متخصص در سازمان های دولتی، خصوصی،است. آموزش متخصصینی که در زمینه های مرتبط با فناوری اطلاعات در سازمان بتوانند در جهت تاکید بر نیازهای امروز و فردای مدیریت در جامعه فعالیت کنند.
آینده شغلی
فارغ التحصیلان این رشته با تسلط به مباحث تئوری مدیریت و منابع انسانی، همچنین با فراگیری مباحث تخصصی و آشنایی با دروس کامپیوتر و IT، امکان برقراری ارتباط با سطوح عملیاتی و هدایت موسسات تولید کننده نرم افزار یا واحدهای نرم افزاری از سازمانهای بزرگ را خواهند داشت. متاسفانه به دلیل نبود تجربه فارغ التحصیلان این رشته در بازار کار، در عمل به امور کارشناسی در واحدهای تحلیل گری سیستمها یا پشتیبانی از نرم افزارهای تولید شده گمارده می شوند و امور مدیریتی به آنها سپرده نمی شود.
[/su_tab] [su_tab title=”گرایشها” disabled=”no” anchor=”” url=”” target=”blank” class=””]گرایشهای کسب و کار الکترونیک
مدیریت منابع اطلاعاتی
سیستم های اطلاعاتی پیشرفته
مدیریت دانش
هوشمندی کسب و کار
مدیریت پروژه های فناوری اطلاعات
کسب و کار الکترونیکی
ترکیبی از آموزش های دروس مدیریتی و دروس مربوط به تکنولوژی های نوین است.
دروس تخصصی این گرایش شامل کسب و کار الکترونیک، مدل های کسب و کار الکترونیک ، بازاریابی الکترونیکی، جنبه های حقوقی کسب و کار الکترونیک ، فناوری های کسب و کار الکترونیک ، سیستم های یکپارچه کسب و کار الکترونیک، تجارت سیار ، راه اندازی استارت آپ ها (کسب و کارهای نوپا) و توسعه برنامه های کاربردی تحت وب می باشد.
مدیریت منابع اطلاعاتی
هدف به کارگیری مراحل و مهارتهای مدیریتی مناسب و استفاده از ابزارها و فناوری مناسب در فرآیند تولید، فراهم آوری، سازماندهی، پردازش، اشاعه و استفاده از منابع اطلاعاتی درون و برون سازمانی به عنوان عاملی مهم در راستای دستیابی به اهداف و مقاصد سازمانی است.
تمرکز بر روشهای مختلف توسعه سیستمهای اطلاعاتی و کاربرد فناوری اطلاعات در سازمان با تأکید بر روشهای مدیریت پایگاه داده ها، ابعاد انسانی کنترل و فناوری اطلاعات، نحوه پشتیبانی فناوری اطلاعات از مدیریت دانش و گسترش ارتباطات مبتنی بر کامپیوتر می باشد.
دروس تخصصی این گرایش شامل مدیریت منابع اطلاعاتی پیشرفته، مدل سازی اطلاعات در سازمان، یکپارچه سازی داده ها، داده کاوی و انبارهای داده، سنجش کیفیت داده ها و فناوری های ذخیره سازی است.
گرایش سیستمهای اطلاعاتی پیشرفته
هدف آشنایی و توانایی توسعه انواع مختلف سیستمهای اطلاعاتی پیشرفته نظیر سیستمهای خبره، سیستمهای پشتیبانی تصمیم گیری، سیستمهای اطلاعاتی استراتژیک و …. در راستای کمک به متخصصان انسانی و یا جایگزینی جزئی آنان در زمینههای محدود تخصصی می باشد.
دانش آموختگان این گرایش با بکارگیری سیستمهای مناسب، اطلاعات مورد نیاز مدیران، بویژه مدیران رده بالا را از بیرون سازمان جمع آوری نموده و در اختیار مدیران قرار می دهند .همچنین با به کارگیری داده های موجود در پایگاههای داده ای و با استفاده از مدلهای تصمیم گیری، اقدام به تولید راه حل هایی برای تصمیم گیری می نمایند تا بتوان مدلهای تصمیم گیری پیچیده را در تصمیم گیری ها به کار گرفت.
دروس تخصصی این گرایش شامل سیستم های هوشمند فازی ، روش شناسی توسعه سیستم های اطلاعاتی ، تحلیل، طراحی و کنترل کیفیت نرم افزار ، سیستم های پشتیبان تصمیم گیری ، مدیریت انبارهای داده، برنامه ریزی منابع سازمان ، مدیریت فرایندهای کسب و کار ، ممیزی سیستم های اطلاعاتی و مهندسی نیازمندی ها است .
گرایش مدیریت دانش
مدیریت دانش به معنای در دسترس قرار دادن نظام مند اطلاعات و اندوختههای علمی است، به گونهای که به هنگام نیاز در اختیار افرادی که نیازمند آنها هستند، قرار گیرند تا آنها بتوانند کار روزمره خود را با بازدهی بیشتر و موثرتر انجام دهند. این موضوع در سالیان اخیر بسیار مورد توجه قرار گرفته است و از گرایش های نسبتا جدید رشته مدیریت فناوری اطلاعات می باشد.
دروس تخصصی این گرایش شامل مبانی مدیریت دانش، استراتژیهای مدیریت دانش، مدیریت دانش در سازمانها، فرایندهای مدیریت دانش ، سیستم های مدیریت دانش ، اقتصاد اطلاعات و دانش و فناوریهای مدیریت دانش می باشد.
گرایش هوشمندی کسب و کار
دروس تخصصی این گرایش شامل مدیریت انبارهای داده و گزارشات مدیریتی، داده کاوی و روش های فرا ابتکاری، سیستم های هوشمندی کسب و کار ، یکپارچه سازی داده ها ، سنجش کیفیت داده ها ، برنامه ریزی منابع سازمان ، تحلیل شبکه های اجتماعی و تحلیل های عظیم داده می باشد.
گرایش مدیریت پروژه های فناوری اطلاعات
دروس تخصصی این گرایش شامل وش شناسی مدیریت پروژه ، مدیریت پروژه های خدمات فاوا، برنامه ریزی و کنترل پروژه های فناوری اطلاعات، مدیریت تغییر، مدیریت مالی پروژه های فناوری اطلاعات، مدیریت پروژه های نرم افزاری و مدیریت پروژه چابک می باشد.
لینک های مفید سایت سازمان سنجش آموزش کشور سایت پیام نور
چرا جواب ندارن ؟؟؟من سوالات روانشناسی عمومی رو کامل خریدم اما متاسفانه جواب ندارن ..باید چکار کنم راهنمایی می کنید
درود بر شما سوالات فراگیر پاسخ ندارن و صرفا به عنوان آشنایی با خواندن از اون استفاده کنید